Printen

Back to homepage

Grootformaat printen, kleinformaat kleur en zwart witDruk dat bestandje even tien keer af, hoorde u uw leidinggevende zeggen. Daarna was het papier op, ging een kleurencartridge leeg, liep een roller vast en uw collega vroeg wat toch dat vreemde luchtje was dat ineens in de kamer hing. Het was uw oververhitte printertje. De telefoon ging intussen een keer of tien, u was vier keer te laat om hem op te pakken en toen de printklus af was, deed u nog een klein halfuurtje over het sorteren en controleren van het werk. Fijne dag gehad?

U herkent het. Bij Dartli Print & Repro doen we het graag. Bij Dartli Print & Repro doen we het beter.

Veel van onze printopdrachten zijn ‘gewoon’ kantoorwerk. Postmailings, verhuisberichten, correspondentie. Al dan niet samengevoegd met variabelen in het document. Overleg met ons over de mogelijkheden. U zult aangenaam verrast zijn over het gemak waarmee wij voor u een gepersonaliseerde mailing verzorgen. Aangenaam blijven verrassen. Dat is Dartli.

Maar de printshop van Dartli verzorgt niet alleen kleinformaat prints. Ook in grootformaat zijn we gespecialiseerd. Op bijna alle materialen en in alle formaten. Meer weten, klik hier, of neem contact met ons op.