Inbinden

Back to homepage

Inbinden

Na het printen van uw documenten wilt u deze natuurlijk nabewerkt hebben. Dartli Print en Repro heeft hiervoor zeer uitgebreide mogelijkheden.

  • snijden
  • vergaren
  • vouwen
  • nieten
  • rillen
  • inbinden
  • lamineren
  • boren van gaten

We binden in met wire-o, thermocover of plastic ringbanden (GBC). Dit kan als u wenst met een transparante, plastic, of kartonnen kaft. Ook brocheren, dwz een geniete brochure eventueel vorozien van een squarfold, is een hele mooie toepassing.

Plastic bindruginbinden, plastic, bindrut, dartli, printen, amsterdam, goedkoop, almere, amersfoort

De plastic bindrug is één van de populairste en goedkoopste manieren om uw documenten professioneel in te binden. Een bijkomend voordeel van deze bindrug is, dat de ring achteraf makkelijk opnieuw te openen is om papieren toe te voegen of te verwijderen. De plastic binding is in zwart, blauw en wit en diverse maten aanwezig. Zo kunt u maximaal 450 vel inbinden. U kunt de ingebonden bladzijden plat neerleggen, zodat u ze eenvoudig kunt kopiëren en er gemakkelijk op kunt schrijven.

Wilt u een snelle en voordelige oplossing kies dan voor inbinden met plastic bindruggen

We hebben de prijzen voor inbinden met een plastic ringband, 23-rings verlaagd.
Alle formaten kosten €1,50 ex btw.

 Thermocover

Creëer de meest elegante professionele documenten met de Thermo covers. De ideale oplossing voor een elegante presentatie.

thermocover, inbinden met soft thermocover bij dartli in amsterdam, almere en amersfoortDe Thermo Softcover is de ideale oplossing voor het presenteren documenten. De transparante voorzijde maakt het mogelijk om het document te personaliseren. De documenten behouden dan de juiste identiteit, door uw gepersonaliseerd voorblad. Het inbinden van de Thermo Softcovers is eenvoudig! Door middel van verhitting worden de documenten stevig en snel ingebonden. Schud de documenten nog eens na en uw document is klaar voor gebruik.

Liggend_softcover boek 3Eenvoudig een professioneel ingebonden boek, want de thermocover is er naast de soft versie ook in een hardcover. Met de Thermo Hardcovers wordt een boek in nog geen twee minuten ingebonden. De stevige en luxe omslag zorgen voor de juiste uitstraling. Met de Thermo Hardcover blijven de documenten goed beschermd.

 

 

Wire-Owire-o inbinden door dartli in amsterdam, almere en amersfoort

Wire-O is een vaak toegepaste bindvorm. De pagina’s worden bij elkaar gehouden door middel van een ringband die gemaakt is van stevig staal. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk. Deze binding is ook geschikt voor kalenders.

Wire-O is bij uitstek geschikt voor het inbinden van kleine documenten en documenten die plat open moeten kunnen blijven liggen, zoals handleidingen of portfolio’s.

Wanneer je kiest voor Wire-O inbinden heb je verschillende opties voor de omslag. Meestal wordt gekozen voor een transparant schutblad voor en achter.  Je kunt echter ook je eigen voor- en/of achterkant als cover gebruiken. 

BrochureInbinden als brochuire of magazine, met square fold (square back), en twee nietjes in de rug.

Uw presentatie, scriptie, werkstuk of verslag kunt u ook als magazine of brochure laten inbinden. Op professionele wijze wordt de rug van uw uiting voorzien van twee nietjes. Als extra optie kan de rug vervolgens een square folding (square back binding) krijgen.  Bij deze wijze van inbinden wordt de kaft vaak op een iets dikker materiaal afgedrukt dan de binnenkant.

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of vragen.