Over Dartli

Back to homepage

Ruim 45 jaar ervaring

Dartli Print & Repro. Met een dikke vijfenveertig jaar ervaring in specialistische reproductie technieken, durven we ons deskundig en ervaren te noemen. Onze vaste klanten weten dat en ze weten het ook te waarderen. Dartli doet wat meer dan reproduceren. Elk van onze medewerkers in om het even welke vestiging denkt namelijk mee met u en doet mee om uw werk goed, op tijd en voor de juiste prijs te verrichten.

Wij noemen onszelf een ‘Reprovider’, wat een mooie compacte samenvoeging is van wat we doen: het leveren van diensten (provider) op reprografisch gebied (repro). Samengevoegd is dat reproprovider, of zonder stotteren: reprovider. Waarbij de dubbele ‘pro’ voor ons betekent dat we ons werk op een professionele manier moeten willen en kunnen doen.

Hoge productkwaliteit

Dartli is een stabiele, betrouwbare partner. Medewerkers zijn langdurig bij ons werkzaam en zij hebben even langdurige als duurzame relaties met onze klanten. Dat is niet voor niets.
Dartli omarmt al het goede dat nieuw is en is buitengewoon behoudend met al het goede dat bestaand is. Daarom vindt u in onze vestiging de meest moderne faciliteiten pal naast authentieke, bijna klassieke machines.
Gewoon omdat voor elk soort werk er een machine is die dat het beste doet.

Overigens moeten we wel zo eerlijk zijn om aan te geven dat wij toch vooral moderne en snelle machines hebben die een hoge productkwaliteit kunnen leveren.

In beeld

Vaak zegt beeld meer dan woorden. Hieronder vindt u een aantal kleine fimpjes. Gewoon om een indruk te krijgen.

Persoonlijk

Wie zijn de gezichten in en achter Dartli Repro. Op deze pagina vertellen we wat meer over ons zelf. Persoonlijk, dat is Dartli in Amsterdam, Almere en Amersfoort.

Historie

Dartli is in 1968 opgericht, bijna een halve eeuw geleden. Hoe het toen ging? Eigenlijk net zo als nu, met zorg en aandacht voor de klant en het product.

Groot Formaat

Think big. Wie groot wil scannen of printen moet over een groot arsenaal aan apparatuur beschikken. Reken op Dartli.

Dicht bij Dartli

Dartli Print & Repro, maatschappelijk verantwoord als het gaat om het steunen van diverse doelen… Dartli dichtbij de maatschappij.

Werken bij

Bij Dartli Repro zijn we altijd geïnteresseerd in gemotiveerde, betrokken medewerkers.