Presentatiewanden Expolinc, nu met een zomeraanbieding

Presentatiewanden

Expolinc

Bij Dartli Print & Repro bieden wij als premium-dealer het topmerk Expolinc aan. De  Expolinc hardwaresystemen enerzijds en de  geprinte doeken anderzijds zijn van topkwaliteit. Bovendien biedt Expolinc alleen de hoogste kwaliteit aan en levert hierdoor producten met levenslange garantie.

Kies een van deze beurswanden of presentatiewanden:

Pop Up Magneticcomplete stand, expolinc, presentatiewnden, beurswanden, pop-up

Combineer frames en bouw uw presentatie op zonder beperkingen. Kies uit zowel rechte als gebogen frames van verschillende hoogtes. Creëer hiermee uw maatwerk stand. Alle onderdelen worden gekoppeld zonder gereedschap. Elk frame staat op zichzelf, dit zorgt voor de beste oplossing om eenvoudig een stand te bouwen.

  • ‘s Werelds meest eenvoudige Pop Up om op te zetten
  • Flexibele hoogtes, breedtes en bochten
  • Onbeperkte mogelijkheden om uw uitstraling aan te passen

Soft Imagepresentatiewanden, opvouwbaar, expolinc, beurswand

Verpakt en klaar voor gebruik. Soft Image presentatiewanden bieden het voordeel van een eye-catcher van diverse afmetingen, die in een paar seconden wordt uitgevouwen. De print op doek is opgeborgen en al gemonteerd op het frame. Hierdoor en door het lage gewicht, is het zeer eenvoudig te vervoeren.

  • Zet een complete presentatiewand op in enkele seconden
  • De spanning minimaliseert kreukels
  • Robuust ontwerp geschikt voor een brede range aan doeken

Fabric Systempresentatiewanden, beurswanden, presnetatie, beurs

Creëer een indrukwekkende achterwand afgestemd op uw behoefte. Dankzij het Fabric System kunt u veel indruk maken met een achterwand. Door de keuze in het formaat, de vorm en hoogte die u zelf wenst. U kunt kiezen uit recht, binnen- en buitenbochten. Wilt u de afbeelding of het formaat wijzigen? Geen probleem, u kunt de hardware (de stand zelf)  jarenlang hergebruiken. Door alleen een nieuw motief (print) kunt uw stand de juiste uitstraling geven. De structuur is gemakkelijk op te bouwen. Het doek wordt op werkhoogte bevestigd en vervolgens op de juiste hoogte gebracht.

  • Tot 18 m2 wand in één koffer
  • Creëer uw eigen vormen en hoogtes
  • Gepatenteerde oplossing voor gemakkelijk opzetten

Zomeractiebrochuredisplay, gratis, display invouwbaar

In de maand juli hebben we een leuk zomeractie. Bij aanschaf en betaling van een van de genoemde presentatiewanden in juli ontvangt u nu een gratis brochuredisplay! De perfecte manier om te presenteren en  makkelijk te vervoeren. Deze Brochuredisplay biedt daarom de ideale aanvulling op uw beurspresentatie. Het is daarmee een praktische manier om uw drukwerk te vervoeren. Met haar ingenieuze uitklapsysteem, maar toch stabiele ontwerp, is de Brochuredisplay de manier om snel de maximale uitstraling te bieden.

 

 

 

presentatiewanden, presentatiewand, popup ,magenteic, soft image, fabric system

  Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of vragen.