BlueBack Papier

BlueBack Papier

BlueBack Papier is uitstekend geschikt voor mooie poster applicaties. Bij Dartli Print & Repro bieden wij ook BlueBack papier aan.

Wanneer posters worden geplakt op de billboard-locaties  is er niets erger dan het doorschijnen van eerdere posters, kleur-onvolkomenheden of andere details op het oppervlak waardoor uw advertenties vervormt of wordt verpest.
Het gebeurt vaak dat er meerdere posters over elkaar heen worden geplakt, zonder de oude posters te verwijderen.

Gelukkig biedt blueback-posterpapier een heel eenvoudige oplossing. Blueback-posterpapier is een speciaal afdrukpapier met een wit drukoppervlak en een ondoorzichtige blauwe achterkant. Het kan worden gebruikt voor vele advertentieformaten, van A4 tot de grootte van uw advertentie.

Rechtstreeks afdrukken op blueback-posterpapier is met onze printers geen enkel probleem. Ze zorgen voor hoge kwaliteit output, waarmee een hoge kwaliteit advertentie wordt geboden zonder dat de kleuren en afbeeldingen van eerdere advertenties die hieronder zijn geplakt, de advertentie waarin u heeft geïnvesteerd, zichtbaar zijn en uw affiche verpesten.

Uw advertentie zal er beter uitzien, mogelijk langer meegaan en verschijnen zoals u het bedoeld hebt, ongeacht hoe het oppervlak erachter eruit ziet. Het is niet duurder dan afdrukken op gewoon papier en is zeker uw overweging waard als u uw buitenposters er op hun best uit wilt laten zien.

Het papier is ideaal als toepassing voor:

  • Affiche papier
  • Buitenposters
  • Billboards
  • Festivalaankondigingen
  • Abri

BlueBack is ideaal ter ondersteuning van uw promotiemateriaal. Het papier kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. BlueBack papier heeft een hoge sterkte, ook als het nat is.

Het papier is 115grs.

BlueBack Paper Billboard-met blueback paper