Materiaal

Back to homepage

Foam & Forex

Intense kleuren in een haarscherp beeld, ultralicht maar ook zeer stevig. Het witte, niet-reflecterende en gelijkmatige oppervlak zorgt voor een stralend en haarscherp print- resultaat. Uw afbeelding ziet er dankzij de satijn- glanzende toplaag stijlvol uit.

Meer info

divers plaat materiaal dartli repro

Aluminium en Dibond

Het printen op aluminium creëert een eigentijdse, moderne uitstraling en wordt onder andere gebruikt als alternatief voor canvas. Door de toepassing van verschillende achtergronden, namelijk wit, geborsteld of spiegelend, wordt het ook gebruikt voor presentaties.

Meer info

Canvas

Canvas

Een herinnering wordt nog unieker als deze is geprint op canvas. Een foto, zoals een mooi vakantiemoment of een bijzonder project, wordt nog mooier wanneer het is afgedrukt op canvas. Printen op canvas zorgt voor een natuurlijke, robuuste uitstraling.

Meer info

Steen & Stoeptegels

Printen op stoeptegels is erg leuk om op een andere manier uw merk onder de aandacht te brengen. Maar ook perfect om bijv. een verbod (verboden te roken) of service (wifi-punt) te laten opvallen. Of wat dacht u van een geboortesteen of een gedenksteen?

Meer info

Hout

Printen op natuurlijke materialen geeft elke keer weer een unieke uitstraling. Bij Dartli Print & Repro printen we onder andere op hout. Er zijn vele soorten hout die allen een geheel ander eindresultaat geven. Van triplex beuken plaatjes tot vol eiken panelen.

Meer info

.

printen op plexiglas voor een prachtig resultaat

Plexiglas

Bij Dartli Print & Repro bieden wij de mogelijkheid om op plexiglas te printen. Plexiglas, ook wel acryl of acrylaatglas genoemd, is licht-, weer- en UV-bestendig, half zo zwaar als glas en bovendien ongeveer 30x sterker. Het geeft een haarscherpe afdrukkwaliteit en prachtige glans.

Meer info