Bouw

Back to homepage

Hoe vaak komt het niet voor dat één set tekeningen niet voldoende blijkt te zijn? Snel zelf een extra set maken is gedoe. Niet voor Dartli, wij dupliceren uw bouwtekeningen, ook wel, CAD tekening of lijntekening genoemd, snel en vakkundig. In kleur en zwart wit. Halen en Brengen? Ook geen probleem. Geef gelijk ook het bestek maar mee, dat scheelt weer werk. Mocht u er interesse in hebben, wij digitaliseren ook tekeningen en dossiers. Wel zo handig én ruimtebesparend.

bouwtekeningen

Bouwtekeningen

‘Kan het vandaag nog?’ is bij ons misschien wel de meest gehoorde vraag. Geen probleem. Wij houden wel van een uitdaging. Na veertig jaar ervaring in printen en plotten van bouwtekeningen, lichtdrukken en lijntekeningen, kunnen wij zelfs de meest gespecialiseerde opdracht aan.

digitaliseren

Digitaliseren

Digitaliseren, ofwel scannen, is vakwerk. Omdat kwaliteit en kleur, schaalbaarheid en bruikbaarheid kwaliteitsfactoren zijn die door een scan worden bepaald. Dartli Print & Repro is gespecialiseerd in het digitaliseren.

plotten

Plotten

Plot. Plotten. Voor velen een bekende term, voor de meesten niet meer. Een plot is geen print, maar een met een inktpen van variabel formaat (en eventueel kleur) zeer nauwkeurig, en meestal haarfijne tekening op een groot vel. 

grafiche diensten dichtbij

Afwerking

Afwerken kan van alles inhouden. Soms eenvoudigweg oprollen en in een deugdelijke koker beschikbaar maken. Maar het kan ook gaan om vergaren, nieten, gaten boren, verlijmen, lamineren, schoonsnijden, vouwen, inbinden etc. Net wat u wilt.

presentatie

Presentatie bouw

Zonder naamsbekendheid geen klant. Zonder reclame geen verkoop. Geef uzelf, uw product en uw bedrijf de juiste exposure.